Horze.se - Läs NELLIE ;)

 
"Hej Nellie! De här sakerna skulle jag gärna vilja ha: http://www.horze.se/Horze-Frost-Rider-ridbyxor%2C-dam/36504,sv_SE,pd.html?start=13&cgid=rider och http://www.horze.se/Horze-WinterRider-jacka/33125,sv_SE,pd.html?start=3&cgid=rider

Den första länken är ridbyxor. jag skulle vilja ha dem för att dem jag har nu känns lite slitna och jag vill ju inte riskera att dem spricker i mitten av en ridlektion ;) Isåfall storlek 38. Skulle kunna ha storlek 36 meen vill ju ha något att växa i :)

Den andra länken är en jacka som verkar supermysig!  Anledningen att jag vill ha den är för att vissa (ganska många) i min omgivning säger att jag börjar lukta häst. Då tänkte jag att en jacka kan jag ha i stallet och en kan jag ha utanför stallet. Smart idé (enligt mig :P)

Efter jackan kostar 600 kr och man kunde välja för 1500 kr så tog jag ridbyxorna som också kostar 600 kr så totalt blir det 1200 kr. Jag tog de sakerna eftersom det är vad jag vill ha men också för att dem passar ihop! Tack :) Juste, jag har ju skrivit på min blogg. Den heter: http://jojoshrna.blogg.se"

Så skrev jag om vad jag vill vinna på horze.se

För att själva se vad som krävs för att delta, gå in på http://nellieberntsson.se

Jag HOPPAS verkligen att du ser kommentaren Nellie!

Thank you :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback