Svenska :)

Ja, nu har jag svenska... Inte speciellt kul... Jag läser en bok som heter Robothjärta. Rekommenderas inte. Jätte tråkig! Nu måste jag sluta skriva innan läraren ser :) ikväll blir'e filmkväll med One Piece och te! Ser fram emot det! /Johanna

Lilla gulliga Zelda <3


Emma <3

Ja, här är då en bild på Emma med Ruter!!! :D
 

Jelena

 
 
 
 
 
 
Jag vet att det är många som kallar sig BELIEBER för att dem stöttar Justin Bieber genom hans val och hans liv. Men att stötta betyder att man ska respektera hans flickvän. 
För ganska länge sen läste jag på Facebook en teenagerpost där det stod: "En belieber säger Justin Bieber minst en gång om dan". Jag gillade bilden men sen tänkte jag efter. Är man en belieber om man säger Justin Bieber varje dag men hatar Selena Gomez och skriver dte på Twitter eller är man en belieber för att man kanske inte gillar Selena Gomez men man stöttar dem ändå? Justin får väl välja som han vill? Min kompis "hatar" Selena Gomez, även ifall jag inte känner henne (Selena Gomez) så mår jag dåligt. Jag mår dåligt att hon blir hatad varje dag. Skulle du vilja bli hatad varje dag för att du är kär och denne person besvarar dina känslor? Skulle du vilja bli dödshotad? Skulle du vilja vara hatad helt enkelt? Ingen förtjänar hat, visst man kan ogilla. Men tänk om du "hatar" gurka, när sedan något allvarligt händer då kanske gurkan var bätte. Kan inte alla bara tänka efter och stötta Justin på riktigt, som en sann belieber skulle göra.
 
No one deserves to be hated, be grateful with people and love them back <3
 
/Johanna

http://tjernstroms.blogg.se

Ni måste läsa Ingrids blogg!!! Hon uppdaterar ofta och ibland skriver hon väldigt bra inlägg om exempelvis hennes åsikter o.s.v. Väldigt läsvärd!
 

Vilken är bäst?

ja, testade lite med redigering av bilder och det blev såhär:
 
INNAN REDIGERING:
 
EFTER REDIGERING:
 
Vilken är bäst??
 
/Johanna

4h <3

Jaa, som sagt var jag ju på 4h. Jag som trodde det skulle vara fint väder ångrade mig när jag kom dit. Det ÖSTE ner så jag blev dyngblöt på 5 minuter typ. Fast sen var det sol och sen börja det regna igen... Iaf, härr kommer bilder:
 
 
den lilla katten var såå söt :)
 
Stay strong <3
 
/Johanna
 
 

Nu drar jag till 4h gården!!!!!!!

Ja, nu ska jag äntligen tillbaka till kära 4h gården! Ska fota massor eftersom de har två kattungar och en till kanin!!! Kommer upp bilder ikväll eller imorgon beroende på när jag komme hem :)
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Cows in Sweden :P

 
 
 

Länge sen jag skrev :)

Jaa, det var länge sen jag skrev men jag har haft ganska fullt upp kan man säga. Börjat en ny skola :D I present fick jag en gitarr så nu tränar jag med den hela tiden :) Mina fingrar gör jätteont... Iaf, ikväll ska jag skypa med världens bästa Léa!!!!! Längtar så mycket <3 Imorgon kommer det nog upp en bild. See ya
 
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Då fyller man snart år!!!!

Snart fyller man ju heeela 13 år! Haha :)
Vad man önskar sig:
Hund, Gitarr, Resa till London, Ipad.
Vilken/vilket vill ni köpa??? ^^
 
 
 
 
 
Stay strong <3
 
/johanna

sööt :)


Best day ever since 13/08-12 :)

Jaa, som ni förstår så var detta en väldigt bra dag :) Jag galopperade!!!!! LOL :) Flera varv på lilla ridbanan. Nu ska jag tagga rejält till uppvisningen imorgon! Sadrak, ska glänsa i rosetterna från Hööks samt min och Agnes fina ryktning :P
Här är då en bild (av väääldigt dålig kvalité) på vädret... Inget badväder i alla fall...
 
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Photos <3

Jaa, jag har ju inte uppdaterat så mycket den här veckan så jag visar lite bilder :-)
 
 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 Har några mer bilder men ni tröttnar säkert då ^^
Iaf, nu ska jag fooota skitvädret. Kommer upp någon bild snart om ni har tur :) Sen måste jag hitta laddaren till kameran så jag kan fota med den :)
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Lukas <3


14/08-12 ~ uteritt m.m.

Jaa, idag när jag kom till stallet hämtade vi hästarna (som vanligt). Typ 3 km fram och tillbaka... Sen red vi ut en ganska lång runda, red på lilla ridbanan, och red igen :) Hur vi red på ridbanan ska jag visa här under på en paint teckning :)
 
Som vanligt ser man inte hur jag ritar :) Men jag ska förklara: Först går man fyrkantspåret, vänder rakt fram från C till A, vid A byter man varv till högervarv, sedan vänder man snätt igenom från M till K. Det gjorde vi typ 3 gånger, sedan travade vi och tillslut skrittade vi samtidigt som vi stod upp i sadeln. Jobbigt att göra 3 varv stående kan man säga :) (Eller så har jag väldigt dålig kondition... :P)
Här kommer en bild från dagen:
 
 
Kom tyvärr inte ihåg vad hästen heter... Nu ska jag snart kolla på Allsång på Skansen, hur många fler ska se Gina Dirawi sjunga??
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Dagens ponny

Mixa
 
 
 
 
 
 
Kön: Sto

Färg: Fux

Ras: Gotlandsruss

Ponny: Ponny kat. B

Övrigt:  vet inte så mycket om henne, men min kompis Emma rider henne :) Skriver mer när jag lärt känna henne :)

 

Stay strong <3

 

/Johanna

 

 


Hääst :-)


Koooooo :P


I love summer <3


The world's best RIKA!

Det här inlägget kommer handla om en enda sak, nämligen lilla Rika <3
Min kompis Ingrid fick henne för ett år sedan. Förra året fick jag ta hand om en henne en vecka och jag blev helt fäst! Jag älskar henne så mycket! Dock måcte Ingrid lämna bort henne, det känns som om mitt hjärta brast när jag läste inlägget. Jag  började gråta, för jag vet hur mycket Ingrid älskade sin hund!  Här är en gammal bild på henne <3
 
 
 
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Dagens ponny

Sadrak
      Foto
 
Kön: Valack
Färg: Brun
Box/Spilta: Spilta
Ras: Arabiskt fullblod
Ponny: D-ponny
Övrigt: Sadrak är den första hästen jag någonsin ridit på ridlägret :) Han är lydig och söt men ganska trög i skritt. Sadrak är väldigt kittlig men vill inte störa så han försöker att inte visa det, vilket ibland inte går då han börjar röra sig som en tok :P När man sätter på honom sadeln blåser han upp magen då han inte gillar bli sadlad, sat när man gör halt. Som en liten kille som absolut inte ska till dagis och när man hämtar honom vill han inte hem :)
Iaf, det var lite om Sadrak :) Vem vet vem dagens ponny är imorgon?? Gissa på i kommentar rutan!
 
Stay strong <3
 
/Johanna

Hej och välkommen till mig :P

Hej! Jag heter Johanna, är 12 år (snart 13) och älskar att fota, djur och choklad :D Mina idoler är Justin Bieber, Selena Gomez och sist men inte minst Miley Cyrus!
I den här bloggen kommer jag bl.a lägga upp massvis med fina bilder (är inte så ducktig på att fota), skriva inlägg om vad som händer i mitt liv samt egna tankar. Under den här veckan (mån-fre) kommer jag lägga upp Dagens ponny. Då får ni se en bild på en ponny samt lite fakta om honom/henne. Dagens ponny kommer komma upp varje dag klockan 17. Hästarna är från Velamsunds ridklubb :) Ända fram till fredag skriver jag också om vad jag gör på ridlägret :) Hoppas ni uppskattar min blogg!
 
 
 
Stay strong <3
/Johanna