SKYNDA ER!!!!

Jag orkar inte vänta till 14 eller 16 ;) oj klockan var redan halv ett... Och här sitter jag i pyjamas :D Imorse när jag och Melker vaknade försökte vi sätta på Tv:n MEN fjärrkontrollen funkade inte :( jaja, igår var en bra kväll, vi var hos Alva m familj som ni vet och dem har en lånehund nu någon månad tror jag. Så vi gick ut med Atos. Supergullig. Har en bild på honom på instagram. Där heter jag "jojsan123". Nu måste jag byta om såå ses senare :) Juste, bilderna. Första är för 2 dagar sedan i Falun och andra är precis nu i Skåne...


Tävling

Den som kommer på det här blir länkad i "Länkningar" samt i ett inlägg :) Ni ska lista ut från vilken video de här textbitarna kommer ifrån. Det är samma video alltså inte flera olika.
Regler:
- Ni FÅR söka på youtube
- Max TVÅ svar

Lycka till!:)

Här är textremsorna:
"She's just another blessing"
"He passed the test"
"She's pretty but I don't like her"
"He is like a littlebrother to me"
"She's is one of my bestfriends"

På väg till Skåne efter världens bästa överraskning ♥

TACK TACK TACK mamma och pappa!!!!! ♥ ♥ ♥
Tänkte berätta från morgon till kväll vad vi gjorde så alla nyfikna släktingar som läser min blogg kan få ta del av det.
Vaknadr runt 11. Ingen frukost. Supertrött. Inte direkt någon vra start på dagen direkt ;) Sedan startade vi vår resa. I Jönköping stannade vi till och åt på en jättemysig restaurang med snabb service. Då vi hade bråttom och sa det kom hovmästaren ut och bad om ursäkt för att maten dröjde och undrade om han kunde göra något mer för oss. Som tack fick dem 50 kr dricks :). Sedan bar det av till nästa stopp. Jag var både förväntansfull och nervös, tänk om jag inte gillade det... Plötsligt hördes en MASSA hundskall. Först trodde jag att det var en kennel men icke sa nicke. Vi skulle köra HUNDSPANN!!! Så vi fick sela hundarna och fixa lite. Och det var inte lite dem skällde ;) Vi åkte i 1,5h + fika. Supermysigt! Efter det sa pappa: "Jaa, nu ska vi till ett trestjärnigt hotell om de inte är hemma, annars är det femstjärnigt" Hmm... Vad kunde det vara?? JO, ERIK OCH MAJA!!! Oj vad jag har längtat efter dem!!!! ♥ ♥ ♥ Eftersom klockan var 11 ungefär när vi kom så satt vi mest och pratade ♥. Sedan gick vi och lade oss och nu är vi påväg till Skåneee ♥ ♥ ♥ ♥ För att först äta för tidig nyårsmiddag hos Alva m. familj ♥. Och imorgon kommer ALLA ner till mormor (Skåne) ♥ Gud vad jag längtar!!! Här är några bilder från gårdagen:

Step 1; restaurangen

Step 2; Hundspann

Step 3; Erik och Majas place


Bilden tog jag när jag tränade piano hos dem imorse. Och Maja Maja Maja, Jag kan TRE låtar nu!!! Nu tändas tusen juleljus, Bjällerkland och Idas sommarvisa *Stolt*. Mina kunskaper är inte heelt borta i alla fall :D Ses imorgon ♥






2012- Mitt år

Mycket har hänt. Jag har förändrats som person. Flera vänner. Flera "inte-vänner". Tårar har kommit och leenden har försvunnit. Ny skola, nya drömmar, nya besvikelser. Min värld har ramlat ihop men jag har alltid ställt mig upp igen. Jag har mått skit men har fortsatt. Ett helt år har snart gått och det känns bra. För nu ska jag ta NYA tag inför 2013. 2013 ska bli ett år att minnas. Jag ska kunna komma ihåg det och säga: " Vad tur att jag valde så". Jag ska stå för vad jag tror på och vara mig själv. Inte låtsas vara någon annan för att bli omtyckt. Det har jag redan försökt göra x antal gånger men det funkar aldrig. Be myself. Ett av mina nyårslöften. För är jag mig själv, tar jag EGNA val och gör inte vad alla andra gör bara för att det är "säkrast". Det valet kan i slutändan vara fel och man kan bara skylla sig själv för att man följde med strömmen. Klarar jag det kan jag vara stolt över mig själv för att ha gjort det helt SJÄLV.
Här kommet bilder från 2012. Då jag känt att jag kan vara mig själv.





Den här bilden är från 4h. Jag har en till bild på dig Emma (där du har mjöl i hela ansiktet men tänkte att du kanske inte vill att jag lägger upp den ;)) Det var en helg jag kommer att minnas.





Hehe :D Det är aaaaabsoluuut iiiinte jag som skrivit det ;)



Bandito. (Emma, kommer du ihåg: Snuusen, ja duktig snusen. Kom igen då) HAHAHAHAHAHAHAHA



BAD NUMBER!!! HAHAHAHAHA!! Maja kommet du ihåg ;) Kort fattat: jag och Maja ville veta om två killar var svenska elr utländska så på ett smidigt (läs:klumpigt) sätt får vi reda på att dem är svenska... sedan skriver jag in 1999 och då står det Bad Number HAHAHAHAHA!!! Vet, jag har väldigt dålig humor ;)



Med hela tjocka släkten på Akvarium i Danmark. Gissa språkproblemen som snabbt uppstod ;)





Vi har varit med om dig
Vi kommer aldrig glömma dig

Vi är en stark släkt som håller ihop genom vått och torrt. Skulle vi befinna oss i en öknen och så ser vi EN vattenflaska, så skulle ALLA dela på den. No matter what! Vi ställer upp för varandra.



Sötnos :*



Gröna Lund med Juliette <3



Landet med bästa tjejerna <3 Synd att du inte var med på bild Emma ;) Saknar lilla RIKA!!!!



1D i Sthlm. Såklart man ställer upp ;)



Hungergames premiär (i alla fall för min del :))

ledsen att alla bilder typ blev på fel hållen skriver från mobilen. Hejdåååå <3 Snart är det dags för överrasknigen :D


Klappar katten. Myyys <3




Hem till Stockholm, en natt där och sen tillbaka till Skåne.

Ni skulle bara veta hur mycket jag längtar till den där "överraskningen"!!!!! Haha, alla retas och bara " Undra vad det kan vara då?". "Jaa johanna, vad är det". Och sådana saker ;) Skriver nog ett inlägg från min mobil i bilen på vägen hem :D Och TACK Ingrid för det du skrev <3 Du behöver inte svara på sms eller sånt, du finns ändå här <3
Och bilden: min utsikt. Sitter här o äter frukost i pyjamas när vi ska åka om typ 5 min ;)


Mys med familjen <3

Nu sitter vi alla här i soffan och kollar på Svensson Svensson. Mörkret har sänkt sig utanför huset, små lampor som lyser och granen som ger ifrån sig ett svagt sken i rummet. Tidigare har min faster visat mig bilder på hennes fadderbarn och hur han bor. Jag känner ångesten som kommer över att jag har det så bra. Tänker på alla som aldrig fått fira jul, som aldrig fått känna sig lyckligt lottade. Men jag tänker " Just ikväll vill jag inte tänka på det men det går inte. Det känns orättvist". Men just nu känns det i alla fall bra.

GOD JUL

Jaa, nu är det Julafton. Vad gör ni då? Själv ligger man här på madrassen i Falun och har ingen aning om när resten av huset ska vakna upp ;) Min och mammas konversation igår:
Mamma; Nu måste vi gå och lägga oss så vi somnar innan julafton
Jag; Mamma det är redan julafton. Klockan är 2 minuter över 12.
Mamma; Jahapp då
HAHAHAHAHAHAHA. Vet inte varför men det var så roligt just i det ögonblicket. Om jag var trött eller om det var roligt vet jag tyvärr inte ;). Iaf, igår kom Bailey hit. Åhhhh vad hon är SÖT. Fast direkt när hon kom försvann katten in under soffan :). Jaja, nu är det julafton i alla fall.



På väg till Falun :D Äntligen!

Nu är vi i bilen på väg till Falun så det är lite svårt att skriva på datorn men men... ;) DET ÄR 1 DAG KVAR TILL JULAFTON!!!!!!!! Såå glad!!! Ska skicka God Jul till alla i min kontaktlista på Kik och några sms kan jag nog kosta på mig :)

Frågestund

Hade tänkt ha en frågestund. Ni frågar ALLA frågor ni kommer på och så svarar jag ;) Exempel på frågor är: Vilket är ditt favoritdjur? Varför? När föddes du? Vem är din idol? Vad betyder mycket för dig? Cola eller pepsi? Osv. Osv. Haga men jaa ni fattar ;) Ni behöver inte bara fråga saker om mig utan kanske någon kändis eller så. Svarar på frågorna, det gör jag runt 4 januari eller senare. Det beror på när jag kommer hem från Skåne där jag ska fira nyår. Och juste här är några amazing personer ni måste följa på instagram:
Agnesmannbrink
Happyalexizz
Emma_pemma
Emmawigelius
Julietteler
Xannah123
Ingridtjernstrom
Leacorbun
Liviaa444
Lulukara
Ugglizz

Såklart finns det en massa mer MEN jag orkade inte gå igenom hela listan ;)


Have nothing to do

... Så jag sitter med mobilen i handen :D


Gör pasta och tomteluvan är fortfarande på

Har precis gjort klart degen, nu så ska vi göra "mönster" eller vad det nu heter. Bjuder på en bild jag tog för 2 minuter sen. Don't laugh ;)


Sitter här i tomteluva och läser 

Och för alla er som smsat/kikat/ringt, min mobil är död... Iaf, idag ska jag bara ta det lugnt och baka julgodis tror jag. Och imorgon åka till FALUN! Äntligen! Nu måste jag sluta ;) Och på bilden, ser ni alla kassar fyllda med julklappar? Läääängtar till julafton!!!


Gammal bild


Svenska hjältar-galan

Kollade ni på det? Herregud, jag satt och grät igenom hela. Om ni missade kan jag skriva lite om alla som vann:
Pelle- en rullstolsbunden man som genom egna erfarenheter får ungdomar att TRO PÅ SIG SJÄLVA. Nothing is impossible. "Bara för att man är handikappad betyder det inte att vissa saker är ett hinder, betyder det inte att vi inte kan göra det." och vet ni varför man verkligen förstod att han menade det? Jo för att han besteg MOUNT EVEREST med bara ett ben.
Lisa (tror jag hon hette)- hon föddes med hjärtfel och de första månaderna var en kamp mellan liv och död. Hon samlade ihop 20 000 för att hjälpa en liten kille med samma fel i Vietnam. Han skulle dött men överlevde tack vare henne. Tänk er den känslan. Att ha räddat liv!
Annica- Hon är från och med idag min förebild. Hon är fantastisk! En 18-årig kille krockade med bilen och hamnade i koma. INGET sjukhus kunde rädda honom. De skickade runt honom till en herrans massa sjukhus medans hoppet sakta sjönk. När de sedan kom till Arvikas sjukhus tror jag det var så hade de inget hopp kvar. Tänk er själva. Man är ju förtvivlad! Men Annica gick in för det helt. Hon gjorde allt. Hon tänkte på sinnena som finns. Hörseln, Lukten, Känseln, Synen och Smaken. Hon pratade med honom, tog in blommor, sprayade parfym och sånt i hans rum, lade en kopp mellan hans händer, masserade honom, kollade på TV med honom, öppnade presenter med honom och lät honom smaka saker. Hon gjorde allt MED honom. Hon ville få honom att känna sig glad över att komma tillbaka. Att det finns personer som älskar honom. Hon pratade/gjorde saker med honom som om han vore vaken. På morgon ropade hon "Up och hoppa" och sådana saker som han hörde i vanliga fall. Hon satt på den musik han gillade. Hon gjorde honom inte till patient utan människa! Och plötsligt en dag öppnade han ögonen och kollade rakt på henne <3 .
Mathilda- Hon skulle sova över hos hennes pojkvän. Klockan 4 på morgonen ringer det på dörren. Killen går och öppnar och killarna som Mathilda känner tar upp en kniv och börjar slå killen. Hon vet vad dem gjort tidigare och att de var fullt kapabla till att mörda honom. Sagt och gjort. Medans han blev mördad var hon tvungen att kolla på... Hon sa inget då hon visste att hennes kompisar skulle lämna henne men hon orkade inte. Hon polisanmälde och det var dags för rättegång. Hennes s.k. Vänner och alla ungdomar i hemnes omgivning kallade henne för "hora" "pucko" "idiot" "skvallertjej" och allt möjligt. Men hon stod emot. När det blev för allvarligt fick hon börja ha hemskolning med polisvakt 24/7. Alltid var det någon kille med vapen/kniv/eller något annnat redskap som övervakade deras hus. Tänk er känslan att ständigt vara rädd... Men hon gick sin egen väg och skaffade nya vänner. Hon har vad som kallas CIVILKURAGE.
Emrich- Han var med i andra världskriget och såg andra dödas. När kriget var slut var han 21 år gammal och vägde 31 kg. Helt sjukt! Han vandrade från Tyskland till Italien där han blev sjuk. Lite senare ringer hans syster som är den enda kvarlevande. Hon säger att hon bor i Sverige och han kan få komma dit. Sagt och gjort. I Sverige åker han runt i skolor och försöker få folk att stoppa våldet. En kriminell kille som då var runt 18 lyssnar på honom och tar in det. Emrich hjälper honom ur kriminaliteten. Senare tar Emrich med killen på hans föreläsningar. Han säger år honom att ställa sig upp framför alla och berätta om vad han varit med om. Nu på hjältegalan säger killen:" Du är min hjälte. Min manliga förebild. Min far och mina barns farfar. Vi är stolta över dig".
Sedan tror jag att det fanns någon mer men jag kommer inte ihåg alla. Den som berörde mig mest var Annica.


På väg till landet

Som rubriken säger, så är jag påväg till laandet ;) Idag var jag inne på Sofor Pets och sicken vilka julklappar jag hittade till min framtid hund ;) Hehe. Var runt och kikade lite på koppel när jag såg ett FANTASTISKT täcke! Kunde inte motså att fota det sisådär 13 ggr :D Eftersom vi kanske ska "låna" en hund i tre veckor så hade jag tänkt köpa det täcket som "välkommen hit" present dock vet jag inte vad jag ska göra med det när den lämnar oss. Här kommer i alla fall en bild på täcket:


Åhh vad lent och mysigt det var! Ville bara köpa det och gå hem ;) Bloggar nog inte förrän efter nyår. See ya <3

I miss you ♥

På julavslutningen var det en tjej som sjöng en här låten i kyrkan. Tårarna rann och jag fick svårt att andas. Samma känsla nu. Jag saknar dig. När jag tänker på dig så ser jag en mormor som bryr sig om alla och inte vill besvära folk. När du var sjuk så bad du inte om vatten, istället fick vi ge dig. Du kämpade in i det sista. Jag älskar dig.
Första gången jag hörde den här låten var när Freja Modin sjöng den på xfactor. Då levde du. Jag tänkte inte så mycket på det. Men sedan ändrades allting.
Två låtar som betytt mycket för mig under den här tiden: Utan dina andetag och Majka Maria av the next generation. Det var en låt som skrevs till en cancersjuk vän. När jag hör de här låtarna så kommer alla minnen tillbaks ♥.
 

Be yourself. Believe ♥

 
Idag ska jag på julmarknad! Tar nog några bilder då som jag sedan gör ett collage av och lägger upp.
Copyright på stora bilden, vågen och min kusin samt lillebror!

Alla naglar- än så länge

Alla naglar jag gjort än slå länge ;) I ordning är det Amerikanska flaggan, Brittiska flaggan, Random mönster ;) och franska flaggan. Snart kommer en bild på svenska flaggan!

Målar naglarna under spöktimmen ;)

ja som rubriken säger så målar jag naglarna klockan nästan midnatt :D Vet inte om ni ser så bra men första bilden ska föreställa bristtiska flaggan. Håller på att göra USA flaggan och sedan ska jag göra Sverige flaggan och Frankrike flaggan ;) Om jag hinner. Bild på usa flöaggan och sverige flaggan kommer sen. De andra hinner jag nog inte fota då min mobil inte har så mycket batteri ;)
Foto
Förresten; JAG HAR JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haha MAJA ;) <3

5 saker....

...ni vet om mig:
- Älskar hundar
- Kan franska
- Gillar fota
- Har en lillebror
- Hjälper till på en 4h gård
 
... ni inte vet om mig:
- Vet inte hur/om jag ska fira jul...
- Har en ritplatta
- Älskar citat (visste inte var jag skulle lägga den då nii säkert vet det ;))
- har släktingar i USA
- läser en MASSA bloggar
 
... Jag vill bli:
- Känd
- En sån som hjälper folk (som sjuksköterska för små eller så)
- Frisk som gammal
- Mognare
- Snällare
 
...jag vet om er:
- Ni läser detta just nu
- Ni har aldrig sett en alien
- Ni visste inte "ni vet om mig" frågorna
- Ni kollar upp för att läsa om dem
- Ni har gråtit någon gång det senaste året
 
... Jag önskar mig:
- Flytta
- En hund
- Iphone 5
- JB parfym
- Att ovanstående besannas
 
... Jag stör mig på:
- Reklam
- Folk som tror sig vara bättre än andra
- Mördare/Misshandlare osv.
- Grupptryck
- Obotliga sjukdomar
 
... Jag fick förra julen:
Läppglans
One Piece
- Kläder
- Presentkort
- Bok
(- en underbar jul w/ family ♥)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never give up. You were born to suceed

Kolla på dem här klippen!








...

Euh... Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här men, har ni läst Expressen, Aftonbladet eller DN's hemsida idag? det står iaf att en elev och bitr. rektor blev misshandlad på en Stockholmskolan. Den skolan jag går i... Så ni fattar säkert känslan när man hör det. MEN, tro inte allt de säger. Flickan behöver inte sy och fick ingen hjärnskakning. Tyvärr har jag inte lust att gå in på vad som hände eller så. Så om ni vill veta ungefär, gå in på Expressen.se Aftonbladet.se eller DNs hemsida. Bara så ni vet. Allt ni läser är inte sant.

1 dag kvar till jullov ♥

Känslan när man inser att det är 1 dag kvar till jullovet ♥ Oj oj oj vad skönt. Haha ;) Iaf, idag slutade vi klockan 1 så jag åkte och köpte julklappar och nu är jag hemma. hade tänkt göra ett inlägg men vet inte om vad... Kom på nåt! :D Nästa inlägg jag skriver direkt efter kommer handla om något ganska allvarligt... Läs gärna det!

Handla julklappar ;)

Jaa, i helgen var bästa Juliette här och det var superkul!!! Nu sitter jag och kollar på Disney Channel och ska snart till ringen med mamma och handla julklappar :D Har inte så mycket att skriva men men... Hoppas ni har en bra sönfag och njuter för fullt att det snart är JULLOV!!!! ♥ ♥ ♥ Som jag har längtat ;) Iaf, nu måste jag gå meen jag tror att jag bloggar ikväll om jag hinner :)

Haha upptäckte precis hur jag ska göra sådana här hjärtan ♥ happy!!! :D

Några jullåtar såhär till jul ♥

Santa claus is coming to town
 
You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town

He's making a list,
Checking it twice;
Gonna find out who's naughty or nice.
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake
He knows if you've been bad or good
So be good for goodness sake

With little tin horns and little toy drums
Rooty toot toots and rummy tum tums
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town

He sees you when you're sleeping
He knows when you're awake
He knows if you've been bad or good
So be good for goodness sake
Goodness sake

You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming to town
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming
Santa Claus is coming to town

(Coming to town)
Santa's a busy man he has no time to play
He's got millions of stockings to fill on Christmas day
(Santa Claus is coming to town)
(Coming to town)
(Santa Claus is coming to town)
(Coming to town)
 
All I want for christmas is you
 

I don’t want a lot for Christmas
There’s just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you

I don’t want a lot for Christmas
There’s just one thing I need
I don’t care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don’t need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won’t make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby

I won’t ask for much this Christmas
I don’t even wish for snow
I’m just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won’t make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won’t even stay awake to
Hear those magic reindeers click
‘Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
Ooh baby
All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children’s
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won’t you bring me the one I really need
Won’t you please bring my baby to me…

Oh I don’t want a lot for Christmas
This is all I’m asking for
I just want to see my baby
Standing right outside my door
Oh I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is You

Rudolph the red nose reindeer

Rudolph, the red-nosed reindeer
had a very shiny nose.
And if you ever saw him,
you would even say it glows.

All of the other reindeer
used to laugh and call him names.
They never let poor Rudolph
join in any reindeer games.

Then one foggy Christmas Eve
Santa came to say:
“Rudolph with your nose so bright,
won’t you guide my sleigh tonight?”

Then all the reindeer loved him
as they shouted out with glee,
Rudolph the red-nosed reindeer,
you’ll go down in history

Jingle bells

 

Dashing through the snow
In a one-horse open sleigh
Over the fields we go
Laughing all the way.
Bells on bob-tail ring
Making spirits bright
What fun it is to ride and sing
A sleighing song tonight.

 

chorus:
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh, O
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh.

 

A day or two ago
I thought I’d take a ride
And soon Miss Fanny Bright
Was seated by my side;
The horse was lean and lank
Misfortune seemed his lot,
We got into a drifted bank
And there we got upsot.

 

chorus

 

A day or two ago
The story I must tell
I went out on the snow
And on my back I fell;
A gent was riding by
In a one-horse open sleigh
He laughed as there I sprawling lie
But quickly drove away.

 

chorus

 

Now the ground is white,
Go it while you’re young,
Take the girls tonight
And sing this sleighing song.
Just get a bob-tailed bay,
Two-forty for his speed,
Then hitch him to an open sleigh
And crack! You’ll take the lead.

 

chorus

 

Märkte precis att alla låtarna är på engelska men men, jag tycker det låter bättre och mer juligt av någon anledning ;) ♥

 

 


Before I die...


Hoppas...

Ja! Vi ska typ åka och hälsa på våra kompisar i Texas på sportlovet! Fast först är vi i New York några dagar innan vi åker dit. Längtar!
Fast mamma och pappa vet inte om det blir då eller senare på året... Men som sagt. Hoppas!

1 vecka sen jag bloggade...

Haha, det var ungefär en vecka sen jag bloggade. Men det är för att jag haft en underbar helg fylld med skratt och umgänge!!! Tack alla från 4h för alla minnen som tagit plats i mitt hjärta! Några roliga/speciella stunder var: när vi hade tårtbakartävling och sedan skulle man äta upp den snabbast vilket slutade med tårtkrig ;) När vi låg i köket och hade sanning och konka och ungdomsledarna var i hallen så säger Elvira (på skoj): "Den miniledare jag gillar minst är...." och så hör man ALLA ungdomsledare utbrista samtidigt:" Nej! Här pratar vi inte skit om någon miniledare. Lägg av!!!". Hahaha snacka om överbeskyddande :) När vi åt tacos o så säger Sanna (en ungdomsledare):" Nu ber vi till gud allihopa" så alla fick hålla varandras händer. Så säger hon:" Tja gud, vi är väldigt glada för maten. Hoppas alla får mat idag och att köttfärsåsen räcker!" hahaha!!! (bara så ni vet, det var på skämt och ingen var religiös i rummet!). Och ett annat minne var när vi låg i köket o dem andra i andra rummet. Så börjar Yasse o Sanna sjunga: " vart vi gåår" o så svarar vi "Vart vi gåår" och så sjunger man den sången. Men istället för "och vi svarar alltid att vi är från stockholm" eller vad man säger så sa vi "ATT VI ÄR FRÅN 4H" och sedan "Sköna gröna 4h". Gud vad glad är är över det stället. Tack :D
Iaf, nu måndag o tisdag har jag varit sjuk men imorgon får jag pallra mig till skolan så jag inte missar allt för mycket! Nu ska vi kolla på film och äta chokladkola om filmen vill starta villsäga. See you ;)


True...


Tyvärr har det blivit så...


Sanday? Löndag?

Vi kan kalla den dagen för Löndag (uttalas Lönndag) på svenska och Sanday på engelska ;)

Hahahahahaha!!!

 

Hästhoppning

Alltså det är inte vår grupp som hoppar. Det är min kompis Alvas grupp ;)


Trav video ;)

Här är den tredje och sista videon från ridningen. Sen dog mobilen om ni vill veta :D Iaf, vi sjutsade hem Agnes, Mira o Emma. När vi kom hem hittade vi ingen parkeringsplats eftersom det var fullt med snö... När jag kom in väntade ett brev från MAJA!!!! Gud vad glad jag blev <3


Början av lektionen

Haha, den här videonr inte såå intressant men jag lovade ju att lägga upp alla. Så här kommer en till


Ridningen

Jaa, Här är en av tre videos från ridningen. Eftersom jag intd var med så hann jag filma lite ;) Lägger upp dem andra videosarna imorgon elr ikväll


Words

Whenever I see a pretty girl, I feel so intimidated. It's like whenever I think I look decent or okay, I come across a pretty girl in a picture or a pretty friend, I just immediately fall into the assumption that I would never measure up to that kind of "pretty". It's like I will never be enough for someone, there will always be somebody else who will be better and prettier.

-


Nothing is impossible


I'm imperfect


LOVE


Testvideo

Jaa, om det här funkar ska jag börja ladda upp flera videoinlägg på min blogg. Läs den: www.jojoshrna.blogg.se


Love



Alla videos och sånt jag lägger ut på dem är för att stötta dem. FYI. Så jaa, ni får nog stå ut med det ett liiitet tag till ;)

Never judge a book by it's cover.





Ni måste verkligen kolla på båda dem klippen. Blev berörd av båda. Susan Boyle har en fantastisk röst, detsamma Jonathan och Charlotte!

Should I give up or should i just keep chasing pavements?- Adele


Jelena forever


<3

Love for Jelena even if they aren't together anymore <3


Love

Nu verkar det ju som om dem inte är ihop sedan några veckor tillbaka men jag supportrar dem ändå.


Alla borde göra det

Även ifall de inte är ihop.